Ny mottagning i Boländerna

Jag har nu även öppet för mottagning hos Team Sportia i Boländerna. Vid bokning väljer du om du vill komma till Vildrosgatan 9 i Fålhagen eller till Team Sportia på Bolandsgatan 15A. På Team Sportia har jag öppet på lördagar.

Publicerad i Aktuellt

Premiär för min nya hemsida Bikeoptimizer.se

Pedalanalyzer från Shimano Dynamics Lab är det enda bikefittingsystemet som kan mäta effektiviteten i 3D. Det gör att Bikeoptimizer är marknadens mest avancerade bikefittingsystem och resultatet blir en cykelinställning som upplevs komfortabel samtidigt som den är effektiv och minskar risken för besvär och överbelastningsskador.

Läs mer her bikeoptimizer.se

Publicerad i Aktuellt

Avtal med Euro Accident

Jag har nu slutit avtal med Euro Accident. Detta innebär att du som har en Euro Accident sjukvårdsförsäkring inte behöver betala för dina behandlingar, utan jag fakturerar direkt till Euro Accident.
Kom ihåg att kontakta Euro Accident för att få godkänt kiropraktisk behandling innan du kommer till behandling.
Euro Accident tel: 0771-10 50 10

Publicerad i Aktuellt

Föreläsning om bikefitting

Torsdag 7. maj föreläser jag om risker och typiska problem som uppkommer när man cykler med en fel inställd cykel. Jag berättar även om hur du kan öka din cykelglädje och prestation genom att sitta optimalt på din cykel.

Välkommen till Team Sportia Uppsala torsdag 7. maj kl 17:00 – 17:40.

Publicerad i Aktuellt

Bikeoptimizer flytter till Team Sportia Uppsala

Jag har ingått ett samarbetsavtal med Team Sportia Uppsala vilket innebär att min bikefit verksamhet nu finns i Team Sportias butik på Bolandsgatan 15A.

Publicerad i Aktuellt

Dry needling akupunktur

Jag kan nu erbjuda akupunkturtekniken dry needling. Dry needling är mycket effektiv vid en rad besvär som tennisarmbåge, löparknä samt spänningshuvudvärk.

Publicerad i Aktuellt

Shimano bikefitting kurs

I oktober och november månad kommer jag att åka till Tyskland och Holland för att gå kurs i Shimano Bikefitting. Shimano har utvecklat ett nytt system som kan mäta om kraftöverföringen till pedalerna är lika på båda sidorna samt om kraften överförs centralt till pedalerna eller snett. Det nya Shimano Bikefitting är marknadens mest avancerade system och kommer att bli en seriös konkurrent till specialized BG fitt.

Publicerad i Aktuellt

Bikefit i Uppsala

Jag hjälper dig med inställning av din cykel på kliniken i Uppsala. Läs mer under Bike optimizer.

Publicerad i Aktuellt